€ 308,70 € 474,92

Κάθισμα NAVIGO MESH σε Μαύρη απόχρωση

(Διαθέσιμο)
To κάθισμα Navigo Mesh αποτελεί ένα εργονoμικό κάθισμα εργασίας, τροχήλατο & περιστρεφόμενο, με μηχανισμό Synchro που επιτρέπει την ταυτόχρονη και ανάλογη κίνηση έδρας και πλάτης. Η πλάτη μπορεί να ασφαλίσει σε 5 θέσεις.

 
Περιλαμβάνει Anti-shock protection , το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια που χρειάζεται ώστε η πλάτη του καθίσματος να μην χτυπήσει την πλάτη του χρήστη έπειτα και την απελευθέρωση της κίνησης. Το κάθισμα κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διαθέτει επιπλέον:

 
1. Ρύθμιση ύψους καθίσματος με αμορτισέρ(αντοχή βάρους 110 κιλά) .Ανατομικά σχεδιασμένη πλάτη με ρύθμιση ύψους πλάτης 7 εκ. η οποία προσαρμόζει την ανατομική καμπύλη σε κάθε σωματότυπο. Η πλάτη είναι από πιστοποιημένο νήμα το οποίο προσαρμόζεται ιδανικά πάνω στη πλάτη του χρήστη και βοηθά και στην κυκλοφορία του αέρα . Στην πλάτη περιλαμβάνεται επίσης υποστήριξη μέσης (lumbar support) , το οποίο ρυθμίζεται καθ’ ύψος, ώστε να μπορεί να προστατεύει την οσφυϊκή μοίρα και να κρατάει σταθερή την μέση του κάθε χρήστη.
2. Η έδρα είναι από cut foam που εξασφαλίζει αντοχή στον χρόνο (δεν κάθεται & δεν αλλάζει σχήμα το αφρώδες) & διατηρεί την ανατομικότητα του. Επίσης διατίθενται σε δερματίνη ή δέρμα διαφορετικών αποχρώσεων.
3. Ο σκελετός, η βάση και τα ρυθμιζόμενα μπράτσα του καθίσματος, μπορεί να είναι από μαύρο ή λευκό πολυαμίδιο και ειδικότερα τα προστατευτικά πλαστικά πλάτης είναι anti scratch, προστατεύοντας το κάθισμα από γρατζουνιές και χτυπήματα.


Διαστάσεις


Navigo mesh
 
 


* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ