€ 337,40 € 519,08

Κάθισμα NAVIGO MESH σε Μαύρη απόχρωση

(Διαθέσιμο)
To κάθισμα Navigo Mesh αποτελεί ένα εργονoμικό κάθισμα εργασίας, τροχήλατο & περιστρεφόμενο, με μηχανισμό Synchro που επιτρέπει την ταυτόχρονη και ανάλογη κίνηση έδρας και πλάτης. Η πλάτη μπορεί να ασφαλίσει σε 5 θέσεις.

 
Περιλαμβάνει Anti-shock protection , το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια που χρειάζεται ώστε η πλάτη του καθίσματος να μην χτυπήσει την πλάτη του χρήστη έπειτα και την απελευθέρωση της κίνησης. Το κάθισμα κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διαθέτει επιπλέον:

 
1. Ρύθμιση ύψους καθίσματος με αμορτισέρ(αντοχή βάρους 110 κιλά) .Ανατομικά σχεδιασμένη πλάτη με ρύθμιση ύψους πλάτης 7 εκ. η οποία προσαρμόζει την ανατομική καμπύλη σε κάθε σωματότυπο. Η πλάτη είναι από πιστοποιημένο νήμα το οποίο προσαρμόζεται ιδανικά πάνω στη πλάτη του χρήστη και βοηθά και στην κυκλοφορία του αέρα . Στην πλάτη περιλαμβάνεται επίσης υποστήριξη μέσης (lumbar support) , το οποίο ρυθμίζεται καθ’ ύψος, ώστε να μπορεί να προστατεύει την οσφυϊκή μοίρα και να κρατάει σταθερή την μέση του κάθε χρήστη.
2. Η έδρα είναι από cut foam που εξασφαλίζει αντοχή στον χρόνο (δεν κάθεται & δεν αλλάζει σχήμα το αφρώδες) & διατηρεί την ανατομικότητα του.
3. Ο σκελετός, η βάση και τα ρυθμιζόμενα μπράτσα του καθίσματος, μπορεί είναι από μαύρο πολυαμίδιο και ειδικότερα τα προστατευτικά πλαστικά πλάτης είναι anti scratch, προστατεύοντας το κάθισμα από γρατζουνιές και χτυπήματα.


Διαστάσεις


Navigo mesh
 
 


* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ