€ 294,40 € 490,66

Κάθισμα NAVIGO με μηχανισμό Synchro FS, με Μαύρο ύφασμα

(Διαθέσιμο)
To κάθισμα Navigo αποτελεί ένα εργονoμικό κάθισμα εργασίας, τροχήλατο & περιστρεφόμενο, με μηχανισμό Synchro που επιτρέπει την ταυτόχρονη και ανάλογη κίνηση έδρας και πλάτης. Η πλάτη μπορεί να ασφαλίσει σε 5 θέσεις.

 
Περιλαμβάνει Anti-shock protection , το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια που χρειάζεται ώστε η πλάτη του καθίσματος να μην χτυπήσει την πλάτη του χρήστη έπειτα και την απελευθέρωση της κίνησης. Το κάθισμα κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διαθέτει επιπλέον:

 
1. Ρύθμιση ύψους καθίσματος με αμορτισέρ(αντοχή βάρους 110 κιλά) .Ανατομικά σχεδιασμένη πλάτη με ρύθμιση ύψους πλάτης 7 εκ. η οποία προσαρμόζει την ανατομική καμπύλη σε κάθε σωματότυπο.
2. Η έδρα και η πλάτη είναι από cut foam που εξασφαλίζει αντοχή στον χρόνο (δεν κάθεται & δεν αλλάζει σχήμα το αφρώδες) & διατηρεί την ανατομικότητα του.
3. Ο σκελετός, η βάση και τα ρυθμιζόμενα μπράτσα του καθίσματος, είναι από μαύρο πολυαμίδιο και ειδικότερα τα προστατευτικά πλαστικά πλάτης είναι anti scratch, προστατεύοντας το κάθισμα από γρατζουνιές και χτυπήματα. 

Διαστάσεις* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ