Προφίλ

   Η SATO είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς επίπλων γραφείου. Μέσα σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά το Brand SATO κατορθώνει όχι μόνο να διατηρεί, αλλά και να διευρύνει τα υψηλά μερίδια αγοράς του, καθώς κατορθώνει να προσφέρει στους πελάτες του προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν και τις πλέον ιδιαίτερες ανάγκες τους.

   Βασική προτεραιότητα είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών, καθώς και η ανανέωση των προϊόντων , ώστε να παρέχονται λύσεις λειτουργικές και σύγχρονες, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά standard ποιότητας και εργονομίας τα οποία χαρακτηρίζουν το brand. H διαρκής ανάπτυξη και ανανέωση των προϊόντων επιτυγχάνεται με δύο τρόπους: Μέσω των μονάδων παραγωγής στην Ελλάδα, όσο και μέσω αποκλειστικών συνεργασιών με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

   Παράλληλα, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον τομέα του service αλλά και της εξυπηρέτησης του πελάτη μετά την πώληση. Η εταιρεία είναι η μοναδική στο χώρο της που έχει ξεχωριστό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, και αυτό γιατί πρώτο της μέλημα είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Η διατήρηση της υψηλής ποιότητας στις παραπάνω υπηρεσίες είναι ιδιαίτερα σημαντική στην απαιτητική αγορά Β2Β (Business to Business) όπου κατά κύριο λόγο η εταιρεία δραστηριοποιείται.

   Η SATO διατηρεί το μεγαλύτερο δίκτυο επίπλων γραφείου στην Ελλάδα με 2 εκθέσεις στην Αττική, 1 στη Θεσσαλονίκη και ένα δίκτυο 32 αντιπροσώπων στην υπόλοιπη Ελλάδα καλύπτοντας αποτελεσματικά το σύνολο της χώρας.


Copyright © 2024 SATO
All Rights Reserved

Newsletter
Καταχωρήστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το Ενημερωτικό Δελτίο μας.